люди Нео

Ед Ширан та гурт "Антитіла" записали спільну пісню

Сейчас читают: 490
vogue.ua

Український гурт "Антитіла", учасники якого ще в лютому вступили до лав ТРО і зараз перебувають в Харківській області, встигли записати спільний трек з британським співаком Едом Шираном.

Це рімейк треку 2Step з останнього альбому Ширана, у якому лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя співає українською. Зйомки української частини кліпу проходили в Ірпені та Харківській області. «Пропозиція від Еда попрацювати разом – це вияв саме тієї справжньої підтримки України, яку демонструє народ Великої Британії протягом цієї війни", – розповідає Тарас Тополя. – Мільйони людей не лише на словах, але конкретними вчинками показують, як це по-справжньому стояти за свої принципи, демократію і свободу.

Здавалося б просто спільна пісня, але наскільки це символічно. Написати і записати українські слова до пісні Еда виявилося досить складно в тих обставинах, в яких ми перебували.

Окрім того, студія Bobina Records, на якій ми зазвичай записували власні пісні була під окупацією російських виродків. Але завдяки Максиму Сиволапу, нашому другу і незмінному співавтору та аранжувальнику багатьох пісень, ми впоралися зі своєю частиною».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA