Афиша

Gulliver влаштували масштабне світлове шоу на день народження

Сейчас читают: 171
liza.ua

Одна з найвищих будівель столиці — багатофункціональний комплекс Gulliver — 17 жовтня відсвяткував свій 7-й День народження.Вперше день народження Gulliver пройшов на висоті пташиного польоту.

Організатори влаштували видовищний онлайн концерт, неймовірне світлове шоу світового рівня, а також розіграш iPhone та автомобіля Subaru Forester.За словами PR-директорки комплексу Тетяни Атаджанової, кожного року вони намагаються створити щось особливе, аби здивувати відвідувачів комплексу та киян.

Цього разу незвичайною програмою стали світлове шоу та видовищний концерт-перформанс, який пройшов на найвищому даху країни – на висоті 160 метрів.«Щороку ми намагаємося зробити щось унікальне, цікаве, круте.

Цього року у зв’язку з усіма обмеженнями та дотримуючись усіх рекомендацій, ми вирішили привітати наш торгово-розважальний комплекс, киян з цим святом і зробили онлайн-концерт на висоті 160 метрів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA