рецепт Геловін простий рецепт прості рецепти кулінарні рецепти

Відьомські мітли: рецепт закуски з трьох інгредієнтів на Геловін

Сейчас читают: 277
womo.ua

Відьомські мітли — найкращий спосіб здивувати своїх гостей на Геловін. А простішого приготування годі й шукати! Приготуйте ідеальну моторошну закуску для вечірки на Геловін за цим простим рецептом з 3 інгредієнтів.

Використовуйте хлібні палички чи соломку як ручку мітли, сир сулугуні як пензлик і перев’яжіть зеленою цибулею. Читайте також: Страшно красиві торти на Геловін: рецепти та ідеї декору Інгредієнти: 8 довгих тонких хлібних паличок, чи соломки 8 шматочків сиру х 20 г, розрізаних навпіл впоперек зелена цибуля, для прикраси Спосіб приготування: Розріжте хлібні палички навпіл або використовуйте куплену соломку з магазину, краще брати з сіллю.

Працюючи по черзі, насуньте половинку сиру на кінець половинки хлібної палички так, щоб вона була вставлена в неї приблизно на 1 см.

Розведіть кінці сиру в сторони, витягнувши нитки сиру приблизно на дві третини шляху вгору, уникаючи місця, де хлібна паличка вставлена вгорі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA