Німеччина Греція Акции Instagram Компании Німеччина Греція

Греція планує легалізувати одностатеві шлюби

Сейчас читают: 318
womo.ua

Прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, голова консервативної партії «Нові демократи», в ефірі телеканалу ERT заявив про наміри легалізувати одностатеві шлюби в країні.

Про це пише «Європейька правда» з посиланням на Bloomberg. Греція визнає цивільні партнерства з 2015 року. Останнім часом вона випереджає Велику Британію та Німеччину у рейтингу прав ЛГБТ-людей серед європейських країн. Читайте також: Папа Римський дозволив священикам благословляти одностатеві пари Він пояснив, що законодавчу пропозицію уряду щодо шлюбів і усиновлення одностатевих пар спочатку винесуть на громадське обговорення.

Проте «самотній чоловік не зможе мати дитину від сурогатної матері, – зауважив прем’єр. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Греція планує легалізувати одностатеві шлюби appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA