новини шоубізнес Алла Пугачова Максим Галкін

Планує повертатися у рф? Алла Пугачова категорично відмовилася продавати замок у підмосков'ї

Сейчас читают: 259
hochu.ua

Про продаж замку Алли Пугачової, який для неї побудував Максим Галкін, чутки ходять уже давно. Говорили навіть про те, що якийсь російський бізнесмен уже викупив знаменитий маєток, щоб зробити з нього крематорій.

Однак усе це залишається тільки плітками, адже сама Алла Пугачова категорично відмовляється продавати замок у селі Грязі. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.uaУ російських медіа з'явилася інформація, ніби Анна Пугачова і Максим Галкін передумали позбуватися нерухомості в росії.

Попри те що зіркова пара вже понад рік не живе у рф, свій маєток вони відмовляються продавати, адже він багато для них значить.

Читати також Аллі Пугачовій не дозволяють продати дачу за 3 млн доларів: причина Пугачова рішуче проти. Сім'я не стане цього робити, у всякому разі в найближчому майбутньому,— сказав інсайдер.У будь-якому разі до завершення повномасштабної війни, яку розв'язала росія, співачка з сім'єю не планує повертатися в країну-агресора.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA