Родина всиновлення обговорювані новини

Одностатеві пари в Ізраїлі тепер можуть всиновлювати дітей

Сейчас читают: 599
womo.ua

28 грудня верховний суд Ізраїлю ухвалив законопроєкт, який дозволяє одностатевим парам усиновлювати дітей. Троє суддів одноголосно визнали, що поняття «чоловік і жінка» стосується не тільки гетеросексуальних пар.

Про це повідомляє «Укрінформ». У 2017 році до суду був поданий позов із закликом визнати, що під це визначення підпадають і одностатеві союзи.

Але першого разу суд його відхилив, оскільки держава зобов’язалася внести поправки до законодавства у відповідній частині. Читайте також: Папа Римський дозволив священикам благословляти одностатеві пари Тепер судді оголосили рішення про те, що одностатеві пари мають право всиновлювати дітей відповідно до третього пункту закону «Про всиновлення», оскільки слова «чоловік і дружина» в цьому законі офіційно стосуються й одностатевих сімей.

Раніше Верховний суд Ізраїлю ухвалив рішення, згідно з яким одностатевим парам і самотнім чоловікам дозволяється скористатися сурогатним материнством. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Одностатеві пари в Ізраїлі тепер можуть всиновлювати дітей appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA