Південна Корея ЛГБТ ЛГБТК ЛГБТ-спільнота законопроєкт одностатеві шлюби Південна Корея

Південна Корея вперше розгляне закон про одностатеві шлюби

Сейчас читают: 403
womo.ua

У Південній Кореї законопроєкт про одностатеві шлюби вперше в історії потрапив до парламенту. Саме подання документа вважається «історичною подією» у боротьбі за рівність шлюбів.

Про це пише The Guardian. Зазначається, що депутати навряд чи підтримають законопроєкт, запропонований Чан Хе Йонгом з невеликої опозиційної партії «Справедливість».

Адже він передбачає внесення змін до цивільного кодексу країни, щоб дозволити особам однієї статі укладати шлюби. Читайте також: Залякування й переслідування правозахисниць у Китаї: деталі та реакція ООН Законопроєкт щодо одностатевих шлюбів є частиною пакета проєктів закону, які, як очікується, посилять тиск на уряд, щоб він вийшов за межі традиційних критеріїв.

Два інші законопроєкти стосуються громадянських союзів та можливості робити екстракорпоральне запліднення (ЕКО) для незаміжніх жінок. Читайте також: Новообраний президент Латвії став першим відкритим президентом-геєм у ЄС Читайте також: Реєстровані партнерства в Україні: закон підтримав німецький дизайнер Згідно з опитуванням Hankook Research, 52% респондентів виступають проти ідеї законодавчого впровадження одностатевих шлюбів у Південній Кореї, 12 законодавців від усіх партій підтримали законопроєкт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA