Ольга Полякова Ксенія Драганюк Ольга Полякова Ксенія Драганюк

ГО «Землячки» зібрали 12,6 млн грн на пошиття 2000 комплектів зимової форми для захисниць

Сейчас читают: 860
womo.ua

ГО «Землячки» зібрали 12 млн 600 тис гривень на 2 000 комплектів жіночої тактичної теплої форми. Перші комплекти від 3MLCHK вже гріють захисниць на передовій. «Разом з українськими компаніями, фондами та небайдужими українцями нам вдалося зібрати кошти на пошиття 2000-х тисяч комплектів крутої, якісної форми для жінок на фронті.

Жіночі лекала, врахування фізіології для того, щоб жінкам на фронті було хоч трохи комфортніше і тепліше, бо 24/7 вони боронять цілісність нашої країни.

Тканина ріп-стоп, кольору мультикам, склад тканини за стандартами ЗСУ, тканина водонепроникна з пропиткою від швидкого спалахування, шви проклеєні від продування вітром, фурнітура одна з найнадійніших в світі — YKK.

Кожен комплект утеплений високоякісним флісом та утеплювачем Slimtex», — каже засновниця ГО «Землячки» Ксенія Драганюк. Разом з мережею «Аврора.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA