Yakaboo

Дуже (не)страшні книжки: історії для дітей та підлітків на Геловін

Сейчас читают: 552
womo.ua

Чи на часі Геловін для дітей? По-перше, це яскраве і незвичайне свято є прекрасною нагодою попрацювати над подоланням страхів та “випустити пару” напруги через сильні емоції.

По-друге, це завжди привід провести час разом з дітьми і створити чудові спільні спогади. Як правильно приготуватись до свята та провести його в настрої – читайте у нашій добірці, яку ми підготували разом з книжковою платформою Yakaboo.   Геловін Книжка-активіті «Геловін» серії «Святонаближаріум» – це незамінний помічник у підготовці до моторошно-цікавого свята.

Тут є тематичні завдання, ігри, малювалки й розмальовки, що не тільки розважать дитину, а й познайомлять її з історією й традиціями Геловіну.

Також тут є наліпки, трафарети та декоративний папір для геловінських поробок, листівок і прикрас. А найважливіше – у цій книжці ховається святковий настрій!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA