Австралия жінки кар'єра успішні жінки Австралия

Флагманську авіакомпанію Австралії вперше в історії очолила жінка

Сейчас читают: 502
womo.ua

Національну авіакомпанію Австралії Qantas Airways вперше в історії очолила жінка — нею стала чинна фінансова директорка Ванесса Гадсон.

Вона замінить на посаді Алана Джойса, котрий пропрацював на цій посаді 15 років. Про це повідомила пресслужба перевізника. Фінансова директорка Ванесса Гадсон буде однією з небагатьох жінок-керівників, які керуватимуть великою компанією в Австралії. Читайте також: Британську кіберспецслужбу вперше очолить жінка Зазначається, що Гадсон випередила майже 40 кандидатів у всьому світі, яких авіакомпанія включила до шортліста на цю посаду. Читайте також: Вперше на Місяць полетить жінка — NASA Читайте також: Вперше за 22 роки: Пріянка Чопра отримала рівну оплату з чоловіком-зіркою Відомо, що Ванесса Гадсон приєдналася до Qantas Airways 28 років тому й обіймала низку керівних посад, зокрема фінансової директорки, директорки з обслуговування клієнтів і старшої віцепрезидентки в Америці та Новій Зеландії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA