Україна Джамала музика Євробачення Україна

"Фантастичний трек": пісня Джамали 1944 потрапила в топ-3 найкращих композицій в історії Євробачення

Сейчас читают: 992
hochu.ua

Британська газета The Guardian склала рейтинг найкращих пісень за всю історію міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Хто потрапив з українських музикантів — далі у матеріалі HOCHU.ua!Потужна композиція української співачки Джамали "1944", яка у 2016 році здобула перемогу у музичному змаганні, увійшла до трійки найкращих.

Читати також Краса і велич рідної культури. Джамала випустила альбом кримськотатарських пісень Qırım Текст пісні "1944" про етнічне чищення кримських татар (Йосифом прим.

ред.) Сталіним викликав суперечки: російські політики скаржилися, що це було пов'язано з анексією Криму росією у 2014 році. Але це був справді фантастичний трек, про що б він не був,— йдеться у повідомленні.Джамала, у свою чергу, встигла подякувати видання за теплі слова: "Вау "1944" посідає 3-е місце у списку.

Всі пісні-переможці в історії Євробачення за версією The Guardian", — написала вона в Instagram.Перше місце посіла пісня "Waterloo" шведського гурту ABBA, який представляв Швецію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA