Україна Німеччина Франція Іспанія Італія конкурс Tvorchi Євробачення новини Євробачення 2023 Україна Німеччина Франція Іспанія Італія

TVORCHI вперше показали свій оновлений номер на Євробачення 2023 (ВІДЕО)

Сейчас читают: 662
hochu.ua

В ефірі другого півфіналу Євробачення 2023 представники від України хоч і не боролися за право пройти до фіналу, автоматично будучи його учасниками, але все ж порадували глядачів своїм перформансом.

Уперше TVORCHI показали свій оновлений номер, з яким готуються виступити в гранд-фіналі Євробачення. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Саунд-продюсер Андрій Гуцуляк і вокаліст Джеффрі Кенні з'явилися в прямому ефірі другого півфіналу музичної першості.

Під час прямої трансляції глядачам було показано частину запису оновленого виступу. Нагадаємо, що у фіналі Євробачення 2023 група TVORCHI заспіває про "сталеві серця" українців у композиції "Heart of Steel".

Читати також Євробачення 2023: Марія Яремчук феєрично повернулася на сцену з композицією свого легендарного тата (ВІДЕО) Фрагмент виступу дуету TVORCHI взяли з другої генеральної репетиції гурту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA