Украина Україна конкурс бізнес жінки перемога успішні жінки Украина Україна

Українка вперше виграла міжнародний конкурс спікерів Nordic Business Forum Speaker Contest 2023

Сейчас читают: 849
womo.ua

Голова правління експертної організації зі сталого розвитку CSR Ukraine, засновниця UWE Hub та «Дівчата STEM» Марина Саприкіна стала першою жінкою, яка виграла міжнародний конкурс спікерів Nordic Business Forum Speaker Contest 2023.

Це також перша перемога для України за всю історію конкурсу. Про це повідомила Марина Саприкіна у своїй соціальній мережі. Читайте також: Український жіночий конгрес 2023: як утримати жінок у ЗСУ під час війни та після перемоги Також Марина Саприкіна розповіла про п’ятикомпонентну модель стійкості українського бізнесу в умовах війни: безперервність бізнесу, безпека людей, допомога армії, партнерство та місцеві громади. Читайте також: Флагманську авіакомпанію Австралії вперше в історії очолила жінка Читайте також: 50 найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes Зазначимо, що переможниця отримає 50 тисяч євро, частину нагороди вона передасть на допомогу армії, а іншу — на розвиток проєкту з підтримки жінок-підприємниць Ukrainian Women Entrepreneurs Hub, який заснувала як відповідь на війну, коли багато жінок з дітьми стали біженками або переселенками.

The post Українка вперше виграла міжнародний конкурс спікерів Nordic Business Forum Speaker Contest 2023 appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA