психологія дитяча психологія розвиток мультфільми для дітей

Мультфільми для розвитку емоційного інтелекту дитини

Сейчас читают: 974
womo.ua

Емоційний інтелект — група ментальних здібностей, які беруть участь в усвідомленні та розумінні власних емоцій і емоцій навколишніх людей.

Простішими словами, він дає змогу зрозуміти, що відбувається з тобою в цей момент, зрозуміти яку емоцію ти відчуваєш та чому в тій чи інший ситуації, це дає змогу знаходитись в тому самому стані — тут і зараз!

Саме цей стан — є станом усвідомленості. Читайте також: Що дивитись на Netflix у липні 2024 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів Ловіть добірку мультфільмів для розвитку емоційного інтелекту вашої дитини та вашого.

Рекомендую дивитись мультики всією сімєю. Бекасик Piper Алан Барілларо, будучи режисером короткометражного мультфільму «Бекасик», пропонує глядачеві історію про сміливу пташку, яка побачила красу світу та поборола страх. Баранчик Boundin’ Короткометражка являє собою музичну історію про танцюючого баранчика, який втрачає впевненість у собі після того, як його постригли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA