фільми психологія фільми для жінок натхнення трейлер фільму

Фільми, які варто переглянути, якщо ви у пошуках натхнення

Сейчас читают: 678
womo.ua

Фільми для натхнення, які ми підготували у цій добірці, допоможуть знайти сили змінити своє життя, досягнути цілей та реалізувати давні мрії.

Тут зібрані найкращі фільми із захопливими сюжетами. Читайте також: Фільми, які допоможуть витягнути себе зі стану «я нічого не хочу» Таємне життя Волтера Мітті (The Secret Life of Walter Mitty) 2013 Волтер Мітті — менеджер відділу фотонегативів у журналі Life.

Він рано втратив батька, залишився із матір’ю та сестрою. Його робота — суцільна рутина, хоча у своїх мріях він тікає дуже далеко.

Волтер переживає фантастичні пригоди, уявляє себе космонавтом, мандрівником або Казановою. Він таємно закоханий у свою нову колегу, бухгалтерку Шеріл Мелгоф, але не наважується зробити перший крок, тільки про це мріє. До зустрічі з тобою (Me Before You) 2016 Луїза знає, скільки кроків від зупинки до її будинку і що вона не кохає свого парубка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA