Україна книги кар'єра війна в Україні новини натхнення Україна

Вибір блогерів й читачів: «Книжкова країна» оголосила короткий список власної премії

Сейчас читают: 896
womo.ua

«Премія книжкових блогерів», яку заснував фестиваль «Книжкова країна», оголосила короткий список претендентів на перемогу. До шорт-листа найбільш цікавих, обговорюваних та вартих уваги новинок увійшли 5 книжок, що були видані в Україні у 2023 — першій половині 2024 років: «За перекопом є земля» Анастасія Левкова, видавництво «Лабораторія»; «Жовтолика» Ребекка Кван, видавництво «Жорж»;  «Ніби ми злодії» М.

Л. Ріо, видавництво «Артбукс»; «Четверте крило» Ребекка Ярос, видавництво КСД; ирис  «Невеличка драма» Валер’ян Підмогильний, видавництво Vivat. «У межах премії ми усвідомлено не ставили багато обмежень для блогерів та читачів щодо вибору книг.

Саме тому, зокрема, у короткому списку поряд з українським класиком Валер’ярном Підмогильним можна побачити популярне фентезі — це особливість, що тільки додає премії цікавості.

Наша мета — відзначити найбільш обговорювані книжки й у такий спосіб залучити до читання ще більше людей», — зазначає керівниця фестивалю Людмила Фіть.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA