Сша Кино НОВОСТИ кинотеатр Сша

Фестиваль американського кiно «Незалежнiсть» вiдбудеться 13-19 травня у

Сейчас читают: 436
womo.ua

13 травня Фестиваль американського кіно «Незалежність» відкриється у кінотеатрі «Жовтень» і запрошує глядачів на великому екрані подивитись ретельно відібрану добірку американських художніх та документальних фільмів, прийняти участь у дискусіях та поспілкуватись на актуальні теми.

Всі фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами. Фестиваль проходить за підтримки Посольства США в Україні. ПРОГРАМА У художній програмі — нещодавно відзначені «Оскаром» Звук Металу (Sound of Metal) – за найкращий саунд-дизайн та монтаж, та фільм Мінарі (Minari) – за найкращу жіночу роль другого плану. Особлива увага програми приділяється темі жінки, її прав, свобод, тілесності і вибору.

Зокрема на фестивалі покажуть такі стрічки: Глорії (The Glorias) про зародження руху фемінізму та його ікону Ґлорію Стайнем; Ніколи.

Рідко. Іноді. Завжди. (Never Rarely Sometimes Always) про проблеми вагітності молодої дівчини; Сурогат (The Surrogate)  про складний вибір у сурогатному материнстві; Прийдеш

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA