знаки зодиака гороскоп Луна

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 травня: "Бути чи не бути" — насправді це не питання. Це — нерішучість

Сейчас читают: 207
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 травня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі — зростаючий Місяць. Встигніть почати нові справи. Оформляйте важливі папери, займайтеся фінансовими питаннями, можна розглядати кредитні пропозиції.

Але нікому не давайте гроші в борг.Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 17 по 23 травня радить не звалювати всы турботи на свої плечі — праця в команді допоможе вам усунути багато проблем як в роботі, так і в особистих відносинах.

На цьому тижні під ударом опиняться кістки і суглоби — "Понеділок", коли пора починати ходити в спортзал, для вас ще не настав.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 17 по 23 травня каже, що зараз все добре складається — ловіть момент!

До того ж ви цілком можете довіряти своїй інтуїції: завдяки її підказкам вдасться дуже і дуже багато. Не відкладайте на завтра те, що взагалі не плануєте робити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA