гороскоп

Новий місяць — нові цілі: якою буде середина травня для кожного знаку зодіаку

Сейчас читают: 451
liza.ua

Чим порадує травень місяць та що потрібно зробити, щоб він пройшов успішно? Про всі нюанси розповідає астропсихолог Тетяна Мельниченко.11 травня о 22.00 Місяць був в точному градусі з Сонцем.

Так званий молодик. Це запустило нові місячні програми для кожного з нас і дає нові можливості для переосмислення. Поступово почнуть з’являтися сили для дій.Оскільки травень один із найплодовитіших місяців, не прогавте свого шанса.

Над чим працюватимуть в цьому місяці різні знаки зодіаку? На чому слід тримати фокус вашої уваги та які підсвідомі програми можуть випливати?Йдеться про знаки ведичної астрології.

Вони можуть відрізнятися від тих, які прораховують вам по західній астрології. У першу чергу варто враховувати, в якому саме зі знаків розташовано Місяць у вашій натальній карті.Усім знакам рекомендую прописати (підкоригувати) плани і цілі на місяць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA