Аргентина місто Тегеран Феминизм жінки ґендерна рівність новини Аргентина місто Тегеран

Феміністки в Аргентині зазнають погроз й насильства

Сейчас читают: 993
womo.ua

Активістки та журналістки Аргентини, що висвітлюють ґендерні питання, стикаються з погрозами на свою адресу. Все частіше проблем завдають прихильники новообраного президента Хав’єра Мілея, пише The Guardian.

Відомо, що в 2020 році в Аргентині дозволили процедуру абортів, проти чого вже виступив Мілей, якийнамагається скасувати легалізацію абортів і готовий провести відповідний референдум.

Проте схоже, що це далеко не єдина причина переслідувань багатьох жінок, які висвітлюють ґендерні теми. Вони вважають, що стали мішенню для прихильників політика ще на початку його активної діяльності у 2018 році.

Прихильник Хав’єра Мілея під час мітингу. Фото: Nicolás Aguilera/AP Читайте також: 74 удари батогом за фото без хіджаба Велика кількість погроз на адресу активісток призвела до того, що сьогодні вони все частіше замислюються про те, щоб покинути країну заради своєї безпеки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA