війна окупанти насильство згвалтування військові сексуальне насильство

В Україні зафіксували 215 випадків сексуального насильства з боку окупантів: подробиці

Сейчас читают: 662
womo.ua

В Україні зафіксували 215 випадків сексуального насильства, яке скоїли російські військові. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Потерпілими від сексуального насильства, пов’язаного з нападом росії на Україну, є переважно жінки. З 215 зафіксованих випадків 143 стосується жінок.

В офісі прокурора зазначають, що є випадки зґвалтування, каліцтва або тортур статевих органів, примусового оголення й погрози зґвалтуванням. Читайте також: Геть бар’єри та страхи: що чекає постраждалих від сексуального насильства, яке пов’язане саме з військовим конфліктом, після звернення до правоохоронців Генеральний прокурор Андрій Костін додав, що це лише задокументовані випадки, а реальні цифри можуть бути значно вищими. Читайте також: Українські жінки стали більш уразливими до сексуального насильства після російського вторгнення, – дослідження Читайте також: В Україні запустили інформаційну кампанію про сексуальне насильство, пов’язане з війною Також в Офісі генпрокурора повідомили, що наразі задокументовано 498 вбивств дітей і понад 19 тисяч випадків примусової депортації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA