люди жертва страхи брак секс Нео

НАСЛІДКИ СЕКСУАЛЬНОГО НАСИЛЬСТВА В ДИТИНСТВІ: ГІПЕРСЕКСУАЛЬНІСТЬ

Сейчас читают: 595
psy-practice.com

Нормальний розвиток дозволяє дитині інтегрувати сексуальність як на емоційному, так і на фізичному та інтелектуальному рівні.

Якщо відбувається насильство, у дитини немає шансів пройти через стадії розвитку, які б привели її до дорослого сексу; дорослий секс нав’язується тоді, коли всі функції дитини нездатні до інтеграції сексуального досвіду.

Інакше кажучи, сексуальне насильство є особливо згубною формою травми, оскільки воно порушує розвиток Я, регуляцію афектів та почуття безпеки у стосунках на критичних етапах розвитку.Коли відбувається сексуальне зловживання, сексуальне збудження часто активізується передчасно, в контексті насильства, зради, страху, сорому та провини.

У дитини, яка зазнала сексуального насилля  самосприйняття порушується, виникає почуття дефективності, безсилля й втрати контролю за власним тілом і навколишнім середовищем.Діти, які стали жертвами сексуального насильства, не були навчені тому, як захистити себе від можливого насильства, оскільки ніхто не захищав їх, коли вони зазнавали жорстококого поводження.“Звичайно вони знали, але їм було байдуже.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA