діти війна школярі насильство окупація домагання

Школярі на окупованих територіях зазнають сексуальних домагань з боку російських бойовиків: деталі

Сейчас читают: 276
womo.ua

На тимчасово окупованих територіях Запорізької й Херсонської областей зафіксували численні випадки неправомірної поведінки російських «казаків».

Про це повідомляє Центр національного спротиву. Там зазначають, що для «забезпечення порядку» школи на тимчасово окупованих росією територіях охороняють бойовики з приватних охоронних компанії рф, зокрема як-от «казачья сотня» з білгородської області. Читайте також: В Україні зафіксували 215 випадків сексуального насильства з боку окупантів: подробиці Там додали, що на тлі окремих конфліктів із мешканцями ТОТ, місцеве підпілля ліквідувало чотирьох «казаків» на Запоріжжі. Читайте також: Українська військовиця розповіла про сексуальні домагання в ЗСУ: реакція Міноборони Нагадаємо, нині поліція розслідує 54 випадки сексуального насильства російських окупантів над українцями.

Триває процедура оголошення підозрюваних у міжнародний розшук. The post Школярі на окупованих територіях зазнають сексуальних домагань з боку російських бойовиків: деталі appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA