EVA допомога тварини

EVA та Happy Paw запустили проєкт допомоги тваринам у притулках

Сейчас читают: 417
womo.ua

І тварини у цьому бажанні мало чим відрізняються від нас, людей. Але для безхатніх котів і собак із притулків зимові свята не йдуть ні в які порівняння з тими рідкісними щасливими днями, коли миска повна їжі, біля пічки можна погріти лапки, а поруч є людина для прогулянок та ігор.

Лінія магазинів EVA та фонд Happy Paw запустили проєкт «Свята з хвостиком», де можна створити власний віртуальний варіант теплої і святкової собачо-котячої домівки та водночас зігріти реальних тварин у притулках.

На сайті проєкту триває інтерактивний збір на утеплення притулків, де користувач може: обрати реальних котика чи песика, яких бажає обігріти обрати стиль будиночку для тварини, щоб хвостик зимував у теплі й турботі додати до будиночку елементи затишку: дрова, їжу або лежанку Кожна опція утеплення допомагає реальним тваринам з притулків пережити зиму в теплі, добрі та затишку.

Мета ініціативи — зібрати 1 мільйон гривень на утеплення притулків для тварин, а саме: новенькі комфортні будки для собак, дрова, обігрівачі і пічки для приготування їжі та опалювання приміщень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA