Мода українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024

Драпірування та яскраві кольори в новому літньому special-дропі від O.TAJE

Сейчас читают: 986
womo.ua

Це спекотне літо навчило максимально виходити з зони комфорту та внесло корективи в щоденну рутину. Український бренд O.TAJE пропонує цього сезону розривати шаблонні будні набагато приємнішим способом та презентує дроп з акцентними речами, щоб додати барв, емоцій та подарувати відчуття звільнення від буденності.

Новий дроп Break the routine ― про небанальні речі, які водночас легко впишуться в будь-який гардероб, дозволять грати з настроями та почуватися особливою.

Це речі, які привертатимуть увагу, виокремлять з натовпу та дадуть відчуття свободи, помітності, максимальної насолоди літом та собою в ньому, навіть якщо ви розбиваєте рутину не десь на узбережжі, а влаштовуєте власний staycation в улюбленому місті.

Основа дропу ― трикотажні сукні, а також моделі з сатину. Вони максимально відтворюють меседж дропу ― Break the routine: обирати не мінімалізм, а цікаву сукню з асиметричними деталями або драпіруванням в області декольте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA