Украина Україна анонс робота новини вибір редакції ефективність Украина Україна

Топова подія для комунікаційників: відкрита реєстрація на PR Марафон

Сейчас читают: 892
womo.ua

PR Марафон від онлайн-медіа MMR та бізнес/медіа бюро Ekonomika+ відбудеться в Києві 30 жовтня. Захід об’єднає понад 300 комунікаційників та маркетологів для обговорення актуальних тем: етики комунікацій під час війни, ефективних міжнародних PR-кампаній українських брендів, соціально відповідального PR та новітніх технологій.

У програмі: 4 панельні дискусії, 10+ виступів провідних експертів та нагородження найкращих PR-кейсів. Цьогорічний PR Марафон проходитиме під назвою «Комунікація без кордонів».

Захід буде присвячено подоланню комунікаційних перепон, творчості та любові до своєї справи. Війна додала нових сенсів слову «кордон», але для українського бізнесу ці кордони розширюються, відкриваючи безмежні можливості. Запрошуємо Communication, PR, Marketing, Brand та Employer Brand менеджерів, CEO та власників бізнесу до обговорення актуальних тем: Етика в комунікаціях під час війни: відкритість та інтереси безпеки — де провести кордон? Ми з України: міжнародні PR-кампанії українських брендів — обговорюємо успіхи та невдачі. Таємниці міжнародних конкурсів: як підготувати свій проєкт або стати тим, хто обирає переможців. Бренд у воєнний час: соціально відповідальний PR чи експлуатація теми війни? Цифрова ера, аналогове мислення: як використовувати новітні технології для мислення out of the box. Слідкуйте за оновленнями на сайті та сторінці MMR у Facebook PR Марафон розпочався у 2013 році і за цей час об’єднав понад 250 спікерів і 6000 гостей.

Серед тогорічних спікерів: Катерина Співакова (Kernel), Олена Плахова (Нова Пошта), Олександр Шевченко (Укрзалізниця), Валерія Толочина (Megogo), Антон Бокий (Intertop Ukraine), Олена Осипчук (Socar) та Ксенія Сікорська (ПУМБ).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA