Украина косметика made in ukraine українські бренди доглядова косметика бренди косметики Украина

Made in Ukraine: дебют бренду функціональної косметики для обличчя Re.Care

Сейчас читают: 293
womo.ua

Знайомимось з Re.Care — новим українським брендом функціональної косметики для догляду за шкірою обличчя. Дізнаємося детальніше про особливості цієї косметики, її переваги, компоненти та асортимент. Про косметику Re.Care Re.Care — український бренд функціональної косметики, який змінить ваш підхід до догляду за шкірою.

Продукція Re.Care підійде кожному, хто цінує інноваційні розробки косметичних рецептур та широкий спектр функціонального догляду за шкірою.

У складі засобів Re.Care містяться потужні активні інгредієнти, які спрямовані на розв’язання конкретних проблем шкіри. Формули Re.Care створюються з урахуванням останніх досягнень у галузі косметології та космецевтики у сучасному R&D лабораторії та виробляються на GMP сертифікованому виробництві повного циклу Особливості та переваги косметики Re.Care: Асортимент засобів дозволяє обрати комплекс по догляду за обличчям під потребу клієнта.

Високоякісні сертифіковані компоненти. Власне виробництво із контролем якості на всіх етапах. Дієва косметика за вигідною ціною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA