Сша онкология здоров'я Сша

10 фактів про меланому, які варто знати

Сейчас читают: 404
womo.ua

Засновник проєкту SkinScan Андрій Лисецький, дерматоонколог, головний лікар мережі клінік CALM Рак шкіри повністю виліковний, якщо його діагностувати на ранніх стадіях.

Однак в Україні настільки низька поінформованість про цю проблему, що більшість хворих помирають через пізній початок лікування або ігнорування лікування.

Разом з мережею клінік CALM ми зібрали важливі та цікаві факти про все, що пов’язано з профілактикою онкології шкіри в Україні. 1. Меланома — найагресивніший вид раку шкіри, єдиний, який дає метастазування.

Решта шкірних новоутворень не настільки небезпечні. Але й меланому можна не допустити, якщо вчасно видалити неблагополучну родимку. Але для більшості українців меланома — це просто рідна плямка, базаліома — ранка, що незрозуміло звідки взялася, а плоскоклітинний рак — виразка або лущення. «Пройде», — думає багато хто, не сприймаючи таку «дрібницю» серйозно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA