Украина місто Київ місто Париж що подивитися куди піти у вихідні дозвілля вистави що послухати Украина місто Київ місто Париж

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 18-24 березня

Сейчас читают: 219
womo.ua

Вечір тижня Сучасна українська поезія Театральний проєкт Майстерні Лєни Лазовіч “Людина і Час” Кажуть, що поезія потрібна, аби серце людини було живим.

А ще кажуть, що слово лікує. Для вас прозвучать вірші таких авторів як: Сергій Жадан, Юрій Іздрик, Марина Пономаренко, Мирослав Лаюк, Іра Цілик, Марися Нікітюк, Артем Чех, Максим Кривцов, Павло Вишебаба, Галина Крук, Юрій Андрухович та багато інших.

Цей вечір про вічні теми, які зараз звучать як ніколи гостро та болісно. Де: Київ, проспект Степана Бандери 23, Pochayna Event Hall (ТЦ Gorodok Gallery), 3 поверх, зал »Lounge Space» Коли: 24 березня, 17.00 Квитки можна придбати тут. Вистава тижня «Дамський кравець» Популярна і досі гостра для низки поколінь п’єса «Дамський кравець» довгі роки не сходить зі сцен європейських театрів.

У знаменитому спектаклі є все, що для цього необхідно: Париж початку XX століття, любовний трикутник і другорядні персонажі, в житті яких необов’язкове прикрашання, що доходить до відвертої брехні, теж грає чималу роль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA