премьера Kazka украинская музыка

«Цілувати тебе»: гурт Kazka презентував нову пісню, що стала головним саундтреком до серіалу «Моя улюблена Страшко»

Сейчас читают: 502
cosmo.com.ua

Гурт Kazka презентував нову пісню «Цілувати тебе», яка стала головним саундтреком до серіалу «Моя улюблена Страшко». Нова композиція продовжує історію та тему пісні «Красива серцем», присвячену боротьбі із булінгом та хейтом у соцмережах.

Тоді ж фронтвумен гурту Олександра Заріцька запустила однойменний челендж у Instagram. Користувачі соцмережі під хештегом #КрасиваСерцем розкрили свої історії пов’язані із цькуванням у житті та шляхами вирішення проблеми. «Коли ми розпочали роботу над головною піснею серіалу, у нашої команди народилось дві композиції, які вийшли напрочуд гарними та транслювали емоції головної героїні.

До якогось моменту ми не могли обрати той єдиний трек, тому разом із продюсерами серіалу вирішили залишити обидва. Якщо перша пісня, «Красива серцем», про силу всередині кожного з нас, то «Цілувати тебе» — історія про вразливе, але водночас і найсильніше відчуття — любов.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA