люди премьера

Вперше за два роки: переможець "Х-фактору" PTASHKIN презентував новий ліричний хіт (ВІДЕО)

Сейчас читают: 912
hochu.ua

Міша Панчишин (PTASHKIN), переможець восьмого сезону вокального шоу "Х-фактор", повернувся до музики і потішив своїх фанів новою авторською піснею "Забути".

Зустрічайте прем'єру!Молодий співак Міша Панчишин вперше за декілька років презентував свій авторський трек під назвою "Забути".Зі слів артиста, композиція відображає те, що відбувалось з його особистим життям останні роки.Всі ми хочемо мати ідеальні стосунки, але не завжди так виходить.

І романтична казка з часом може стати напруженою мелодрамою. Зараз ділюсь своїм вайбом останніх двох років і вірю, що трек знайде місце у серцях багатьох людей, які кохали, чи перебувають у стосунках,— поділився Міша Панчишин.Співак зізнається, що не був готовий до популярності і надавав перевагу стосункам.

Разом з тим, він продовжував шукати себе у музиці.Я був малий і не знав, що робити з тією популярністю, яка на мене звалилася після талант-шоу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA