місто Київ Концерт війна в Україні новини Віталій Козловський місто Київ

Віталій Козловський засвітився у Києві: відомо, чому артист поїхав із фронту

Сейчас читают: 382
hochu.ua

Популярний український співак Віталій Козловський, який розчулив постом на День Незалежності, несподівано повернувся до Києва.

Із серпня артист перебуває на фронті, де замість мікрофона змушений тримати в руках зброю, проте днями він засвітився в столиці.Як розповів Віталій Козловський на своїй сторінці в Instagram, залишатися в Києві він планує недовго.

А його приїзд пов'язаний з урочистим заходом. Читати також Несподівано приїхав додому. Військовослужбовець Віталій Козловський повернувся у Київ (ВІДЕО ) Виявилося, артиста запросили виступити на врученні нагород "Національна легенда".

Концерт відбувся у столиці, а після цього Віталій повернеться до побратимів на передову, щоб захищати Україну від армії окупантів.Мета мого приїзду до Києва - щорічна президентська нагорода "Національна легенда",- розповів Віталій Козловський.До слова, виконавець вирішив скористатися можливістю і зіграти ще один благодійний концерт у Рівному.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA