новини косметологія Ектор Хіменес Браво

Ектор Хіменес-Браво налякав зовнішнім виглядом: чому обличчя шеф-кухаря різко почервоніло (ФОТО)

Сейчас читают: 812
hochu.ua

Популярний український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво, який зробив пересадку волосся, налякав фанатів своїм зовнішнім виглядом.

Кулінар поділився кадрами, на яких його обличчя стало неприродно червоним і зізнався, що з ним сталося. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво з'явився перед підписниками з буро-червоним обличчям.

Судячи з усього, зовнішній вигляд сильно налякав його фанатів, тому він вирішив ще й пожартувати над ними.Так, у Stories Ектор повідомив, що його зовнішній вигляд - результат впливу сонячних променів на його шкіру, адже він нібито заснув на вулиці.Заснув на сонці в +40,- підписав публікацію Ектор Хіменес-Браво.Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo Читати також Готується до операції.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, чому позбувся волосся Однак пізніше шеф-кухар все ж розповів, що з ним сталося насправді. Виявилося, знаменитість вирішив омолодитися не тільки завдяки новій зачісці, а й косметичним процедурам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA