Яке сьогодні свято Нео свято страви

Чому 27 серпня не можна вживати хліб та страви з тіста: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 704
hochu.ua

У неділю, 27 серпня 2023 року, ми відзначаємо чимало церковних свят. Що це за важливі дати, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!27 серпня 2023 року у церковному календарі є одразу кілька свят.

Цього дня шанують пам'ять мученика і пророка Міхея, а ще згадують перенесення мощей преподобного Теодосія, ігумена Печерського.

Також на цю дату припадає передсвяття Успіння Пресвятої Богородиці. Читати також Професійні та державні свята України в серпні 2023 року У день Міхея намагалися завершити всі роботи на городі.

Якщо хтось не встигав, то сусіди приходили на допомогу. Але тим, хто не допомагав іншим, також не надавали допомоги. Читати також Місячний календар здоров'я та краси на серпень 2023: вдалі та небезпечні дні для догляду за собою Також дізнайтесь, у які дні серпня нас накриють сильні магнітні бурі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA