досуг с детьми отдых с детьми

Чим зайнятись з малечею в карантин: варіанти творчості у домашніх умовах

Сейчас читают: 252
liza.ua

З новою хвилею карантинних обмежень ми знову опинились в умовах, коли діти цілодобово знаходяться вдома, а батьки шукають способи для їх цікавого навчання, розвитку та дозвілля.

Ми вирішили трошки полегшити вам життя та підготували ідей, які допоможуть впоратись з нудьгою та корисно провести час з малечею.У цій підбірці ми намагались зібрати для вас рецепти та ідеї, які легко втілити у життя у домашніх умовах.Так, ми знаємо як часто можна потрапити у ситуацію, коли після активної роботи з пластиліном, він перетворився у сіро-буро-малинову масу і дитина відмовляється надалі з ним бавитись.

У такому випадку приготуйте для малечі замінник – тісто «плейдо». Ось рецепт:Змішайте крохмаль, борошно та рослинну олію. У посуд з окропом додайте декілька крапель барвнику та лимонний сік.

Змішайте усі інгредієнти та вимісіть тісто на рівній поверхні. Якщо тісто липке — додайте ще борошна.Більшість слаймів виготовляються з використанням штучних барвників та тетраборату натрію, який не так і легко

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA