Влад Яма Сша Instagram Нео новини Влад Яма Сша

"Це пробите дно": Влад Яма виклав філософський пост, яким знову розлютив українців

Сейчас читают: 850
hochu.ua

Після того як Влад Яма зміг виїхати з України під час повномасштабної війни та жодного разу не приїхав на батьківщину, в очах публіки він став вкрай суперечливою персоною.

І якщо раніше хореограф отримував на свою адресу компліменти від фанаток, то зараз буквально кожна його публікація в соцмережах все більше і більше обурює користувачів.Днями Влад Яма вирішив пофілософствувати та виставив в Instagram публікацію, в якій розмірковував про майбутнє.

На фото, зроблених у США, де він живе від початку російського вторгнення в Україну, хореограф позує на тлі скель і загадково дивиться вдалину.Не кожен може дивитися в майбутнє, не озираючись назад,- підписав знімки Яма.Фото: instagram.com/vladyama_official Читати також Влад Яма, який утік від війни, несподівано повернувся в Україну і став на захист ще одного "втікача" І хоча живучи за кордоном Влад Яма запевняє, що допомагає збройним силам, сам він, судячи з усього, дивлячись у своє майбутнє, поки що не бачить повернення в Україну.

З цієї причини користувачі Мережі знову вибухнули в гнівних коментарях під публікацією і вкотре дорікнули зірці за виїзд до США.— пишуть у коментарях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA