Скандал новини шоубізнес

Анна Алхім, яка спровокувала мовний скандал і обізвала українців "дебілами", зробила нову заяву

Сейчас читают: 927
hochu.ua

31-річна українська блогерка Анна Алхім, яка назвала українців "дебілами", відповіла за свої слова. Подробиці - в нашому матеріалі.Річ у тім, що Анна нещодавно різко засудила фоловерів, які захейтили її через те, що вона красномовно висловилася про українців, які дорікають медійниці, що та розмовляє російською.

Відповідь користувачам зірка розповсюдила у себе в інста-сторіс. Читати також Анну Алхім звинувачують у ракетному обстрілі Дніпра: блогерка вже відреагувала на фатальний скандал Скандалістка переконана, що усі ЗМІ та звичайні фоловери хочуть ще більше розголосу цього скандалу, аби піймати хайп на її мені.

Алхім запевняє:Ви вважаєте, що я хайпую на українській мові, а я вважаю, що ви хайпуєте на мені, тому що всі ваші вис*ри я репостнула, оскаржила.

Я з ними не згодна, тому це не мій зірковий час. Давайте, хто ще не встиг, то я вас репостну. Читати також "Клянусь, не знала": Анна Алхім зізналася, що фінансує країну-терористку Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Алхім прокоментувала звинувачення у коригуванні ракетного удару по Дніпру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA