Кузьма Скрябін війна в Україні день народження цитати Кузьма Скрябін

"Якщо немає націоналізму — немає нації": найкращі цитати для українців від Скрябіна

Сейчас читают: 341
hochu.ua

Минуло 8 років після трагічної загибелі музиканта-легенди, українського співака Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка). Проте його пісні живуть досі, як і вислови та цитати про Україну, життя, гідність і любов.

Ми розповідали цікаві факти про Скрябіна, а тепер нагадаємо його славнозвісні цитати.Він був не просто співаком. Скрябін — це взірець, талант і патріот України, пише vikna.tv.

Його пісні мали особливий зміст, надихали і мотивували. Саме 17 серпня Кузьма мав би відзначити своє 55-річчя. Читати також Ледве не одружився на спір і не вміє кататися на велосипеді: цікаві факти про Сергія Притулу Читати також DaKooka випустила альбом каверів Скрябіна, але...

через росію: в Мережі розгорівся скандал glamurchik.tochka.net Читати також Перевиховання йде за планом? Світлана Лобода зворушила піснею Скрябіна в Херсоні (ВІДЕО) Нагадаємо, раніше ми публікували добірку найкрутіших пісень Скрябіна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA