місто Вікторія бізнес кар'єра натхнення успішна жінка вибір редакції місто Вікторія

Солідарність у час війни: Як платформа водіїв стала спасінням для українців

Сейчас читают: 694
womo.ua

Співзасновниця та Vice CEO Uklon, Вікторія Дубровська у ексклюзивному інтерв`ю для WoMo розповіла про те, як платформа водіїв проявила неймовірну емпатію та проактивність й стала катализатором евакуації тисяч людей з небезпечних зон до безпечних регіонів, цінності компанії та власні лайфгаки незламності.

Варто зазначити, що Uklon є ІТ-компанією, яка розробила однойменний застосунок. Цей сервіс є платформою, яка поєднує тих, кому треба їхати, і тих, хто може підвезти — райдерів і драйверів.  Я до останнього не вірила в повномасштабну війну Вже пройшло понад 500 днів, але з пам’яті ці спогади, мабуть, не зітруться ніколи.

Я до останнього не вірила в повномасштабну війну. Я думала, що буде певне загострення на сході країни, — і на цьому все. Я чудово пам’ятаю, як мені зателефонувала близька людина і сказала: «Прокидайся!

Почалося!». Він навіть не сказав, що саме почалося, бо про що йдеться вже було зрозуміло. Я – мама, у мене двоє дітей, які в той час перебували зі мною вдома.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA