Скандал музика війна в Україні новини

"Самому з українців виписатися": дружина Сергія Бабкіна суперечливо пояснила його виступи російською

Сейчас читают: 680
hochu.ua

Популярний український музикант Сергій Бабкін потрапив у скандал після благодійного концерту в Маямі. І хоча захід було організовано заради збору коштів для ЗСУ, глядачі залишилися незадоволені виступом артиста через виконання російських пісень.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Попри те що ще на початку війни Сергій Бабкін переклав українською мовою легендарну пісню "Солдат" гурту 5'nizza, глядачі на концерті в Маямі не почули оновлену версію хіта.

Натомість разом з Андрієм Запорожецем вони виконали композицію російською мовою, чим викликали хвилю обурення з боку слухачів.— пишуть підписники у коментарях під публікаціями Сергія Бабкіна.

Читати також У всьому винні хейтери: Слава Камінська забирає назад свої слова про неповернення в Україну Поставити крапку в обговореннях і відповісти на хейт вирішила дружина артиста, Сніжана Бабкіна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA