Влада Седан діти Влада Седан

Футболіст Олександр Зінченко - знову татко! Відомо, хто народився у лідера збірної України (ФОТО)

Сейчас читают: 159
hochu.ua

Футболіст лондонського Арсеналу та збірної України Олександр Зінченко на своїй сторінці в Instagram розповів про поповнення у сім'ї.

Так, 2 серпня він та його дружина Влада Седан вдруге стали батьками - у щасливого подружжя народилася ще одна донечка. На зворушливих фото з пологового будинку, які він опублікував у своєму мікроблозі, він позує разом з дружиною, яка тримає на руках новонароджене маля.

Ласкаво просимо у цей світ, наша принцесо, - підписав світлину Зінченко. Читати також Ексочільник митниці вперше став батьком: Максим Нефьодов показав малюка і розсекретив його ім'я (ФОТО) Також у пари є старша донька Єва, якій 1 серпня виповнилося 2 рочки.

З цього приводу батьки влаштували їй розкішне свято. Дівчинка отримала в подарунок багато іграшок та задула свічки на святковому торті, прикрашеному тваринами.А раніше ми показували фото Катерини Осадчої з сином.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA