Ані Лорак Скандал новини Ані Лорак

Ані Лорак запостила чергові "філософські цитатки" і забула закрити коментарі: їй вже "прилетіло" від українців (ФОТО)

Сейчас читают: 769
hochu.ua

Буквально кожна публікація Ані Лорак у соцмережах викликає шквал критики й негативних висловлювань на її адресу. Тому, щоб сховатися від осуду з боку українців, запроданка вважає за краще закривати не тільки очі на геноцид українського народу, а й на те, що про неї думають на батьківщині.

Проте публікуючи нову фотографію в Instagram з "філософськими" висловлюваннями до неї, Лорак здається забула закрити доступ до коментарів.

Так, під її фото менш ніж за годину зібралося чимало негативних коментарів від українців, які не можуть пробачити співачці цинічну зраду і вибір кривавих рублів.А що як сьогодні - це все, що в тебе є?

Як би ти прожив свій день? Кому сказав би слова любові? Кого обійняв би просто зараз?- поміркувала путіністка.Фото: instagram.com/anilorak Читати також "Скасований" концерт Ані Лорак у Туреччині все ж таки відбувся І хоча Лорак намагається швидко видаляти негативні коментарі від підписників, українці продовжують висловлювати своє невдоволення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA