місто Ужгород Скандал новини шоубізнес місто Ужгород

Популярна українська блогерка обізвала українців "дебілами" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 439
hochu.ua

Відома блогерка з мільйонною аудиторією Анна Алхімв черговий раз вляпалася у скандал. Епатажна медійниця назвала українців, які проживають на заході країни "дебілами".

У себе в соцмережах Анна розповсюдила, на її думку, потішний мем про те, що мешканці Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської областей - це "завод дебілів".

Причиною такої  заяви стало те, що українці з вище вказаних областей постійно роблять їй зауваження щодо української мови, якою вона у звичному житті не послуговується.

Про це повідомив телеграм-канал УНІАН Lite. Читати також "Тупориле стадо": Анна Алхім прокоментувала звинувачення у коригуванні ракетного удару по Дніпру (ВІДЕО) Після очікуваного хейту, Анна опублікувала новий ролик, в якому зазначила, що її друзі з Ужгорода цілком схвально реагують на її російську.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA