Нео

Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц одружились. Замість подарунків пара попросила гостей зробити пожертву на допомогу Україні

Сейчас читают: 188
cosmo.com.ua

Минулої суботи старший син Девіда та Вікторії Бекхем Бруклін і його обраниця Нікола Пельтц одружились. Пара вибрала для церемонії особливий день — 9 квітня у Великій Британії згадували чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіппа, який пішов з життя рік тому.

Декілька весільних кадрів, які зробив фотограф Герман Ларкін для британського Vogue, можна побачити в Instagram-акаунтах молодят.

У святковий день закохані не забули про Україну. Під час своєї промови батько нареченої Нельсон Пельтц попросив гостей пожертвувати кошти на допомогу українцям замість традиційних весільних подарунків.

Нагадаємо, нещодавно Девід Бекхем оголосив, що його благодійний фонд «7 Fund» організовує негайну допомогу для підтримки українських дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA