люди Нео

Обличчя проєкту — усі українські жінки: Дар’я Малахова про Марші матерів та допомогу ЗСУ

Сейчас читают: 978
womo.ua

Українська акторка і телеведуча, а також ресторатор та кулінар Дар’я Малахова заснувала один з наймасштабніших проєктів, який набирає обертів по всьому світу — Марш українських матерів.

Він покликаний привернути увагу світу до війни в Україні, зокрема до того, що під час цієї війни гинуть діти. Крім того, акторка зараз доставляє вантажі на кордон, аби звідти їх передавали україньким військовим.

У проекті «Незламні», який виходить за підтримки Франко-української торгово-промислової палати Дар’я розповіла WoMo, як їй вдається організовувати акції по всьому світу та допомагати ЗСУ.  — Розкажіть трохи про себе та вашу діяльність до війни.

Чим ви займалися та як дізналися про початок війни? Мене знають українці як Картату Потату, як ту дівчину, яка вчила українців готувати борщ, а до того часу я завжди працювала у театрі на Подолі — з 1991 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA