Дэвид Бекхэм Сша люди Дэвид Бекхэм Сша

Як пройшло весілля Брукліна Бекхема та Ніколи Пельтц

Сейчас читают: 840
vogue.ua

У липні 2020 року Бруклін Бекхем зробив пропозицію Ніколі Пельтц - доньці інвестора-мільярдера Нельсона Пельца та моделі Клаудії Хеффнер, а зараз стало відомо, що пара відсвяткувчала весілля.

9 квітня Бруклін та Ніколь обмінялася клятвами у сімейному маєтку нареченої у Палм-Біч. Усвідомлюючи, що зараз в Україні йде війна з росією, Бруклін і Нікола на своєму весіллі запропонували гостям робити пожертви, щоб допомогти українським сім’ям та літнім людям, які постраждали внаслідок вторгнення російских загарбників.

Цю ініціативу молоді зробили разом з гуманітарною агенцією Care. Серед тих, хто зробив значні пожертви на підтримку України, були батьки нареченої Нельсон Пельц і Клаудія Хеффнер.

Церемонія одруження пройшла за іудейським обрядом у спеціально встановленому наметі в саду з видом на океан. Наречена одягла романтичну сукню Valentino Haute Couture з ефектним шлейфом, вибрану за допомогою її стиліста Леслі Фрімара.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA