Надія Омельченко місто Київ місто Львів місто Львов війна росії з україною Надія Омельченко місто Київ місто Львів місто Львов

Бути лідером в Україні сьогодні — велика честь: Як Надія Омельченко поєднала бізнес та допомогу ЗСУ

Сейчас читают: 690
womo.ua

Збирати гроші на турнікети, тактичні аптечки та джипи для війскових, організувати логістику війскової амуніції із закордону, а у вільний час волонтерити на складах з гуманітрною допомогою.

І це все у перервах між повноцінним робочім графіком. А ще подбати про безпеку своєї родина та співробітникіи, перевезти офіс у Львів та оргінізувати поміч для команди з переселенням.

У проекті «Незламні» за підтримки Франко-української торгово-промислової палати продовжуємо публіковати неймовірні іторії мужності українськіх жінок, які вносять величезний вклад до наближення Перемоги.

Сьогодні історія Надії Омельченко, віцепрезидентки компанії “ІТ-Інтегратор”. Мій графік не дуже змінився. Як завжди, о 9 я починаю свій робочий день в офісі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA