Україна бізнес кар'єра війна в Україні новини вибір редакції Україна

Благодійна конференція “Вчасно.Кращі Незламні” обʼєднає найкращі практики цифровізації бізнесу

Сейчас читают: 568
womo.ua

Переможці премії “Вчасно.Кращі Незламні” поділяться успішними кейсами діджиталізації під час благодійної онлайн-конференції.

Премія відзначає провідні українські компанії за досягнення у сфері автоматизації та цифрових рішень Конференція благодійна, участь у ній може взяти кожний.

Разом з Фондом Сергія Притули організатори премії збирають кошти на розмінування деокупованих територій України. Особливий запрошений гість — комік та волонтер Василь Байдак із сольним стендап виступом на підтримку України та вільних незламних українців Коли: 21 червня 10:00 Де: онлайн Організатор: сервіс цифрових рішень для бізнесу “Вчасно” Премія «Вчасно.Кращі» – це відзнака для бізнесів, які попри всі труднощі активно впроваджують цифрові сервіси та стають прикладом для всього ринку.

За результатами роботи 2023-го року були відібрані та презентовані показові кейси провідних українських компаній. А спеціалізоване журі із 300 кейсів обрало 12 найуспішніших.  Учасники обговорять такі теми: Як цифровізація сприяє розвитку бізнесу та робить його незламним Досвід впровадження провідними українськими компаніями найефективніших діджитал-сервісів: електронний документообіг, ПРРО, цифровий підпис, еTTH та технології EDI Цифрова екосистема в бізнесі та її переваги Серед спікерів конференції: Маргарита Жукова, керівниця департаменту операційних технологій ДТЕК Анна Каніна, керівниця юридичного департаменту мережі магазинів «Аврора Мультимаркет» Єлизавета Шевчук, директорка департаменту контрактної логістики в ДП «Кюне і Нагель» Антон Скоков, керівник цифрових сервісів для бізнесу «Вчасно» Ірина Ворохоб, спеціалістка відділу адміністрування та цифровізації процесів офісного управління Lifecell  Ознайомитися з повною програмою та зареєструватися можна за

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA