Україна психологія бізнес жінки кар'єра війна в Україні Україна

Як бізнесу підсилити комунікації та вийти на нові ринки

Сейчас читают: 999
womo.ua

Тривала війна, економічні та зовнішні виклики — всі ці фактори впливають на розвиток та стагнацію бізнесів. Особливо відчутні наслідки нестабільності для малих та середніх підприємств, які вимушені шукати нові рішення для підтримки життєдіяльність бізнесу.

Згідно з даними пресслужби групи компаній EVO, 9% усіх своїх покупок українці роблять в Інтернеті, більша частина з яких — через соціальні мережі.

У часи динамічних змін у світі та країні, соціальні платформи (Instagram, Facebook, TikTok та інші) стали оптимальними каналами комунікації для бізнесу завдяки їхній адаптивності та гнучкості.

Тож, як бізнесу покращити комунікації в соціальних мережах, розкрити потенціал та вийти на нові ринки? Експерти безоплатного проєкту «Світло можливостей 2.0», серед яких — команда комунікаційної агенції Svitlo, Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту, та консалтингова компанія Let’s Call, поділились порадами для малого та середнього бізнесів, які використовують у своїй роботі. Починайте нові бізнес-дії з досліджень Коли запускаєте рекламну кампанію, новий продукт або виходите на нові ринки — не нехтуйте дослідженням ринкової ситуації, конкурентів та цільової аудиторії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA