книги ЛГБТ ЛГБТК ЛГБТ-спільнота одностатеві шлюби

Одностатеве кохання: найкращі квір-книжки до місяця Прайду

Сейчас читают: 999
womo.ua

Книги — це подорож у незвідані нам світи, де ми можемо дізнатися щось нове. Оскільки, червень — місяць Гордості, прийшов час пригадати Стоунволлське повстання, яке допомогло започаткувати ЛГБТК+ рух у червні 1969 року.

Тому ми пропонуємо вам дізнатися про це більше в книжкових романах українських видавництв. Від історій камінг-ауту до історичних одностатевих романів та оповідань про квір-кохання — ми зібрали чудову добірку художньої літератури, що описує різноманітний досвід ЛГБТК+. Топ-12 книг про одностатеве кохання  «Сім чоловіків Евелін Г’юґо», Тейлор Дженкінс Рід — захоплива мандрівка життям голлівудської зірки-відлюдниці, що супроводжується несподіваними поворотами та неймовірною драмою. «Зустрінемося в іншому житті», Катріона Сільві — гостросюжетний дебютний роман про чоловіка та жінку, які мають з’ясувати, чому вони продовжують зустрічатися в різних версіях свого життя. »Припини свої вигадки», Філліпа Бессона — історія кохання про двох хлопців, один з яких дуже боїться осуду й тікає від самого себе.

Проте ця гонитва може не тільки розбити серце, зіпсувати життя, а й довести до смерті. «Крізь темряву пливу», Томаш Єндровський — ніжна і пристрасна історія першого кохання двох молодих людей, які опинилися по різні боки політичного розколу на початку 1980-х років у Польщі на тлі падіння комунізму. «Червоний, білий і королівський синій», Кейсі Макквістон — це більше, ніж історія кохання чи політичного маневрування; це захоплива історія, яка досліджує несподівані зв’язки, що виникають під тиском суспільного життя.

Ця книга про скандал, дружбу та несподівані альянси. «Том на фермі», Мішель Марк Бушар — історія про розчарування, кохання, таємниці та смерть.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA